
طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان
گل گاوزبان یکی از گیاهانی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. یکی از خواص گل گاوزبان آرام بخش بودن و کم کردن استرس است. با دستور زیر یک دمنوش گل گاوزبان خوش طعم و خوش رنگ برای عصرهای پاییزی درست کنید.
گل گاوزبان یکی از گیاهانی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. یکی از خواص گل گاوزبان آرام بخش بودن و کم کردن استرس است. با دستور زیر یک دمنوش گل گاوزبان خوش طعم و خوش رنگ برای عصرهای پاییزی درست کنید.
بیشتر افراد به خاطر اینکه وقت ندارند، از خوردن صبحانه صرف نظر میکنند. پس راه حل چیست؟ خیلی ساده است، فقط کافی است چند تا میوه برداشته به همراه مقداری ماست و یخ داخل مخلوط کن بریزید، و استارت را بزنید. اسموتی ها سرشار از انواع ویتامین، مواد معدنی، قند طبیعی، پروبیوتیک و فیبر هستند، بنابراین یکی بهترین انتخاب ها برای صبحانه هستند. اسموتی شما را تا زمان ناهار سیر نگه می دارد.
بیشتر افراد به خاطر اینکه وقت ندارند، از خوردن صبحانه صرف نظر می کنند. خب راه حل چیست؟ خیلی ساده است، فقط کافی است چند تا میوه برداشته به همراه مقداری ماست و یخ داخل مخلوط کن بریزید، و استارت را بزنید. اسموتی ها سرشار از انواع ویتامین، مواد معدنی، قند طبیعی، پروبیوتیک و فیبر هستند، بنابراین یکی از بهترین انتخاب ها برای صبحانه هستند. اسموتی شما را تا زمان ناهار سیر نگه می دارد.
گلابی یکی از میوه هایی است که از اواخر مرداد ماه قابل دسترسی است. برای روزهای آخر مرداد ماه میلک شیک گلابی درست کنید.
ما در اینجا دستور تهیه آب میوه شیرینی از هندوانه را برایتان توضیح داده ایم که مطمئن باشید با درست کردن و خوردن آن حتما لذت خواهید برد.
در تابستان، بازار فروش انواع آبمیوه بخصوص آبمیوه های صنعتی گرم می شود؛ در این حال این سوال مطرح است که آیا آبمیوه های صنعتی خاصیت هم دارند؟ به همین بهانه در این مطلب سری به بازار آبمیوه ها می زنیم تا ببینیم بهترین گزینه کدام است و مهم ترین معیار برای انتخاب یک پاکت آبمیوه خوب چیست؟
طرز تهیه نوشیدنی خنک آب پرتقال و موز در ادامه مطلب
سیب را ورقه ورقه كنید و همراه نعنا و لیمو ترش ورقه شده و چای ترش درون لیوان مخصوص دمنوش ریخته، آب جوشیده را روی آنها بریزید و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد، سپس آن را صاف كنید و به همراه عسل و یا نبات نوشجان كنید.
برای تهیه این شیک كافی است تمامی مواد را داخل پارچ میكسر بریزیم و وقتی یكدست شد داخل لیوان یا شیشههای مورد نظر سرو كنیم.