
پوست میوه ها را دور نریزید.
برخی از باقیمانده های میوه یا سبزیجات دارای ارزش غذایی بالایی هستند که باید در مورد دور ریختن آنها تجدیدنظر نمود.
برخی از باقیمانده های میوه یا سبزیجات دارای ارزش غذایی بالایی هستند که باید در مورد دور ریختن آنها تجدیدنظر نمود.
عرق نعناع یکی از عرقیجات گیاهی مورد علاقه و مورد مصرف بسیاری از ایرانی هاست و کمتر کسی پیدا می شود که در خانه از عرق نعنا استفاده نکرده باشد. در مطلب امروز وبسایت آموزش آشپزی قصد داریم تا خواص درمانی این ماده غذایی را بررسی و تعدادی از ویژگی های جادویی این گیاه را آشکار سازیم.
اگر به دنبال یک ماده غذایی با ظاهری خاص هستید، شاید بهتر است این شانس را به خودتان بدهید که این سبزی عجیب و غریب، کنگر فرنگی پر فایده را امتحان کنید.
بادمجان دارای کالری پایین، عمدتا از کربوهیدرات ها و منبع قوی انرژی است بادمجان به عنوان یک سبزی در پخت و پز استفاده می شود این سبزی دوست داشتنی در انواع رنگهای قرمز، زرد، راه راه وجود دارد.
آویشن یکی از گیاهانی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن دارد. این بار از نظر طب سنتی خواص درمانی آویشن را بررسی می کنیم.
شما انواع مختلف لوبیاها را میشناسید و میل کردهاید. لوبیا سبز یکی از انواع تر و تازه، خوشمزه و البته مفید لوبیاها میباشد.
مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به چشم های شما کمک می کند تا بهتر ببینید و سلامت آن ها را بهتر حفظ نمایید.