فانیکس | سایت سرگرمی - تفریحی - آموزشی

طرز تهیه خورش ناز خاتون

خورش نازخاتون,طرز تهیه خورش ناز خاتون,طرز تهیه خورش نازخاتون,طرز تهيه خورش نازخاتون,چلو خورش نازخاتون,آموزش خورش نازخاتون,دستور پخت خورش نازخاتون,روش پخت خورش نازخاتون,آشپزی,آموزش طرز پخت خورش نازخاتون,مواد لازم برای پخت خورش نازخاتون,روش تهیه خورش نازخاتون,مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون,مواد لازم برای خورش نازخاتون,دستور تهیه خورش نازخاتون,آموزش طرز تهیه خورش نازخاتون,خورشت نازخاتون,خورشت نازخاتون گیلانی,خورشت نازخاتون با مرغ,دستور پخت خورشت نازخاتون,

مواد لازم: گوشت مغز ران: ۱کیلو سبزى (نعناع و جعفرى): نیم کیلو بادنجان قلمى ریز: ۶ عدد آبغوره: ۳ قاشق سوپخورى نمک و فلفل:  به اندازه کافى   طرز تهیه: گوشت مغز ران را قطعه قطعه می کن

طرز تهیه خورش ناز خاتون

طرز تهیه خورش ناز خاتون 207

طرز تهیه خورش ناز خاتون

مواد لازم:

گوشت مغز ران: ۱کیلو

سبزى (نعناع و جعفرى): نیم کیلو

بادنجان قلمى ریز: ۶ عدد

آبغوره: ۳ قاشق سوپخورى

نمک و فلفل:  به اندازه کافى

 

طرز تهیه:

گوشت مغز ران را قطعه قطعه می کنیم و شسته با دو لیوان آب میگذاریم تا کاملا بپزد.

سبزى  تمیزشده را میشوئیم و بعد از اینکه آب سبزى کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم.

سپس سبزى  خرد شده را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزى هم پخته شود.

آبغوره  ، نمک و فلفل را به خورش اضافه مینمائیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد.

بادمجان ها را پوست کنده و در آب نمک می گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.

سپس با چاقو روی آنها خراش می دهیم تا در زمان سرخ شدن روغن کمتری جذب کنندو در روغن سرخ می کنیم.

بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده در قابلمه را می گذاریم تا جا بیافتد.

بعداز نیم ساعت که خورش جا افتاد سرو می کنیم.