فانیکس | سایت سرگرمی - تفریحی - آموزشی

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی این طوری درست می شود! +عکس,كباب تركي خانگي / بسيار مغذي و خوشمزه,کباب ترکی خانگی,کباب ترکی خانگی با مرغ,عکس کباب ترکی خانگی,قیمت دستگاه کباب ترکی خانگی,كباب تركي خانگي,دستگاه کباب ترکی خانگی,تهیه کباب ترکی خانگی,طرز تهیه کباب ترکی خانگی,طرز پخت کباب ترکی خانگی,دستور پخت کباب ترکی خانگی,کباب ترکی بهروز,كباب تركي بهروز,کباب ترکی بهروز تلفن,آدرس کباب ترکی بهروز,کباب ترکی نشاط,کباب ترکی نشاط ستارخان,کباب ترکی نشاط تلفن,

 کباب ترکی یا دنر کباب، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می آید. «دنر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان». طرز تهیه کباب ترکی به شیوه خانگی و خانوادگی را در اینجا یاد بگیرید: مواد لازم: گوشت فیله گوساله: 2 تکه  گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد  قارچ: 300 گرم  فلفل دلمه: 1 عدد  نمک و فلفل: به میزان لازم  سیر: 2 تا3 عدد  پیاز: یک عدد بزرگ  روغن: به میزان لازم  سیب زمینی: 2 عدد متوسط   طرز تهیه: 1. ابتدا…

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی 113

 کباب ترکی یا دنر کباب، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می آید. «دنر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان». طرز تهیه کباب ترکی به شیوه خانگی و خانوادگی را در اینجا یاد بگیرید:

طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم:

گوشت فیله گوساله: 2 تکه 

گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد 

قارچ: 300 گرم 

فلفل دلمه: 1 عدد 

نمک و فلفل: به میزان لازم 

سیر: 2 تا3 عدد 

پیاز: یک عدد بزرگ 

روغن: به میزان لازم 

سیب زمینی: 2 عدد متوسط

 

طرز تهیه:

1. ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید.

2. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.

3. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود).

4. اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند. سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

5. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.