مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد |
آرد سوخاری (یا پودر ذرت) ۵۰ گرم |
نمک و فلفل به مقدار لازم |
روغن (برای سرخ کرن) به مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
طرز تهیه:
۱- گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد در روغن سرخ کنید.
۲- روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.
نکته:
قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.