325 بازدید
2015/11/09

طرز تهیه توپک مرغ

طرز تهیه توپک مرغ

طرز تهیه توپک مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ                                                                                  ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی                                                                               ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز                                                                         ۱ عدد
آرد سوخاری (یا پودر ذرت)                                                               ۵۰ گرم
نمک و فلفل                                                                            به مقدار لازم
روغن (برای سرخ کرن)                                                               به مقدار لازم
تخم مرغ                                                                                    ۱ عدد

طرز تهیه:

۱- گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد در روغن سرخ کنید.

۲- روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.

 

نکته:

 قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.


پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

خانه
منو
جستجو
علاقه مندیها
مخفی کردن
نمایش منو