مواد لازم:
گوشت مغز ران: ۱کیلو
سبزى (نعناع و جعفرى): نیم کیلو
بادنجان قلمى ریز: ۶ عدد
آبغوره: ۳ قاشق سوپخورى
نمک و فلفل: به اندازه کافى
طرز تهیه:
گوشت مغز ران را قطعه قطعه می کنیم و شسته با دو لیوان آب میگذاریم تا کاملا بپزد.
سبزى تمیزشده را میشوئیم و بعد از اینکه آب سبزى کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم.
سپس سبزى خرد شده را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزى هم پخته شود.
آبغوره ، نمک و فلفل را به خورش اضافه مینمائیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد.
بادمجان ها را پوست کنده و در آب نمک می گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.
سپس با چاقو روی آنها خراش می دهیم تا در زمان سرخ شدن روغن کمتری جذب کنندو در روغن سرخ می کنیم.
بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده در قابلمه را می گذاریم تا جا بیافتد.
بعداز نیم ساعت که خورش جا افتاد سرو می کنیم.