فانیکس | سایت سرگرمی - تفریحی - آموزشی

طرز تهیه چیکن کورما

دستور تهیه چیکن کورما,روش تهیه چیکن کورما,آشپزی,آموزش طرز پخت چیکن کورما,طرز تهیه چیکن کورما,چیکن کورما,آموزش طرز تهیه چیکن کورما,مواد لازم برای چیکن کورما,مواد لازم برای پخت چیکن کورما,دستور پخت چیکن کورما,روش پخت چیکن کورما,مواد لازم برای تهیه چیکن کورما,فانیکس,سایت سرگرمی تفریحی آموزشی,funix,funix.rzb.ir,funix.r98.ir,funix.rozblog.com,سرگرمی,تفریحی,

مواد لازم برای چیکن کورما:  فیله مرغ بدون پوست۴ عدد  پنیر خامه ای پرچرب۱۸۰ گرم رب کورما۲ قاشق غذاخوری  گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو) عصاره لیموترشنصف یک

طرز تهیه چیکن کورما

طرز تهیه چیکن کورما 227

طرز تهیه چیکن کورما

مواد لازم برای چیکن کورما:

 فیله مرغ بدون پوست۴ عدد

 پنیر خامه ای پرچرب۱۸۰ گرم

رب کورما۲ قاشق غذاخوری

 گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)

عصاره لیموترشنصف یک عدد

فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده)۱ عدد

گوجه گیلاسی نصف شده۸ عدد

برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجاتبرای سرو

 

طرز تهیه چیکن کورما:

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.