- به قلم Funyx
- ارسالی در تاریخ : 2015/08/08 ساعت 17:53
مواد لازم برای چیکن کورما:
فیله مرغ بدون پوست۴ عدد
پنیر خامه ای پرچرب۱۸۰ گرم
رب کورما۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترشنصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده)۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجاتبرای سرو
طرز تهیه چیکن کورما:
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.