273 بازدید
2015/08/09

طرز تهیه دسر کرم چاکلت

طرز تهیه دسر کرم چاکلت

طرز تهیه دسر کرم چاکلت

مواد لازم:

شیر 2 پیمانه

شكر 60 گرم

پودر شكلات 2 قاشق سوپخوری

خامه 150 گرم

پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری

بیسكویت ویفر قهوه نیمكوب شده 5 قاشق سوپخوری

گردو نیمكوب شده 5 قاشق سوپخوری

شكلات دراژه خرد شده 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

1. شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود. 

2. حال آن را به مخلوط شیر اضافه كنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا كاملا مخلوط خنك و كمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شكلات دراژه را اضافه كنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

3. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین كنید.  شما می‌توانید از اسپری طلایی خوراكی برای تزیین این کرم استفاده كنید.


پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

خانه
منو
جستجو
علاقه مندیها
مخفی کردن
نمایش منو