313 بازدید
2015/08/10

طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی

مواد لازم برای تهیه پاستیل:

شکر: ۲ فنجان

آب: یک فنجان

آب میوه یا نوشابه: یک فنجان

 پودر ژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری

اسانس یا رنگ خوراکی: به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستیل:

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.


پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

خانه
منو
جستجو
علاقه مندیها
مخفی کردن
نمایش منو