معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود. ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم. خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیز است.
مواد لازم برای 5 تا 6 نفر:
هلو: 5 عدد
ران مرغ: 2 عدد
سينه مرغ: 1 عدد
روغن: 1 پيمانه
نمک: به میزان لازم
پياز ريز شده: 1/2 پیمانه
آب ليموی تازه: 4 قاشق سوپخوری
آرد: 1 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده: 1 قاشق سوپخوری
آلو بخارا بدون هسته: 6-5 عدد
شکر: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه خورش هلو:
تكه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف كنيد. سپس با 2 قاشق سوپخوري روغن و 1/2 قاشق مرباخوري نمك مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
پياز را با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت داده تا طلايي شود. تكههاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد.
آب لیموی تازه، شكر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولي له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکاتی برای پخت خورش هلو:
به جاي هلو از كمپوت هلو هم ميتوانيد استفاده كنيد و آب كمپوت هلو را براي پخت مرغ استفاده كنيد. در صورت استفاده از کمپوت، شكر را حذف کنید.