مواد لازم برای سالاد هندوانه و گوجه:
گوجه محلی: ۳۰۰ گرم
هندوانه: یک چهارم از یک هندوانه بزرگ
برگ نعناع: مقداری
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه سالاد گوجه و هندوانه:
گوجه ها را از وسط نصف کنید سعی کنید و در یک کاسه بزرگ بگذارید برای زیبایی سالاد از چند رنگ و اندازه های متفاوت گوجه استفاده کنید. هندوانه را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
برگ نعناع را از ساقه ها کنده و داخل کاسه بریزید (یکی از برگ های نعناع را همراه با ساقه برای تزیین نگه دارید). حالا روی مواد سالاد پنیر ریخته و خیلی آرام مخلوط را هم بزنید، تا میوه ها له نشوند. در آخر با نعناع آن را تزیین کرده و سرو کنید.