فانیکس | سایت سرگرمی - تفریحی - آموزشی

طرز تهیه خورش سیب گلاب

طرز تهیه خورش سیب گلاب,خورش سیب گلاب,خورشت سیب گلاب,مواد لازم برای تهیه خورش سیب گلاب,مواد لازم برای پخت خورش سیب گلاب,روش تهیه خورش سیب گلاب,دستور پخت خورش سیب گلاب,آموزش طرز تهیه خورش سیب گلاب,روش پخت خورش سیب گلاب,دستور تهیه خورش سیب گلاب,آموزش طرز پخت خورش سیب گلاب,آشپزی,مواد لازم برای خورش سیب گلاب,مواد لازم برای خورشت سیب گلاب,روش پخت خورشت سیب گلاب,آموزش طرز پخت خورشت سیب گلاب,دستور تهیه خورشت سیب گلاب,دستور پخت خورشت سیب گلاب,مواد لازم برای تهیه خورشت سیب گلاب,طرز تهیه خورشت سیب گلاب,

تعجب نكنيد. مگر با به خورش درست نمي كنيد؟ خب اين هم خورش سيب است. اين خورش نه تنها  خيلي  خوشمزه است بلكه  به لحاظ ظاهري شكل و شمايل متفاوتي هم دارد كه جان مي دهد براي مهماني هاي رسمي و

طرز تهیه خورش سیب گلاب

طرز تهیه خورش سیب گلاب 204

تعجب نكنيد. مگر با به خورش درست نمي كنيد؟ خب اين هم خورش سيب است. اين خورش نه تنها  خيلي  خوشمزه است بلكه  به لحاظ ظاهري شكل و شمايل متفاوتي هم دارد كه جان مي دهد براي مهماني هاي رسمي و رودربايستي دار به خصوص در فصل تابستان كه فصل سيب گلاب  است.

طرز تهیه خورش سیب گلاب

مواد لازم براي 2-3  نفر:

  200 گرم گوشت ران گوسفندی

3 عدد سیب گلاب

2/1 پیمانه شیره خرما یا انگور

3 ق س پیاز داغ

1 ق س آرد ذرت

به میزان لازم نمک و فلفل

2 ق س سرکه

 

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز داغ را همراه با گوشت خرد شده داخل قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. حالا مقداری آب اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

2. سیب‌ها را پوست بگیرید، هسته‌های آنها را جدا کنيد و به صورت درسته آماده كناري بگذاريد. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس سیب‌ها را داخل آن کمی تفت دهید.

3.  بعدازآنکه گوشت پخت، سیب‌ها را همراه با شیره خرما یا انگور و سرکه به خورش اضافه کنید. حدود 20 دقیقه برای پخت سیب کافی است. به میزان لازم نمک و فلفل هم به خورش اضافه کنید.

4. در یک کاسه کوچک آرد ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را همراه با برنج سرو کنید.

 

يه جور ديگه :

اين خورش را با سيب هاي درشت تر هم مي توانيد درست كنيد ،فقط بايد آن ها را به قطعات كوچك تر خرد كنيد.