- به قلم Funyx
- ارسالی در تاریخ : 2015/08/22 ساعت 22:42
مواد لازم برای ماهی گریل شده با انبه:
فیله ماهی: ۶۰۰ گرم (حدود ۸ عدد فیله ۷۵ گرمی)
انبه رسیده خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی سبز خرد شده: ۲ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
سس تاباسکو: مقداری
هویج خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی خرد شده: ۲ عدد
بروکلی خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل له شده: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی گریل شده با انبه:
ابتدا فیله های ماهی را تمیز کرده و بشویید، بعد کنار بگذارید تا آب آن ها برود.
بعد از اینکه فیله ها خشک شدند، نمک و فلفل تازه له شده را روی آن ها پاشیده و کمی هم روغن زیتون به آن اضافه کنید. فیله ها را برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
برای تهیه سالسا، انبه، فلفل سبز، پیاز، گشنیز، پیازچه، فلفل دلمه، آبلیمو، نمک و تاباسکو را با هم مخلوط کرده و بعد کنار بگذارید.
برای پخت سبزیجات هم، هویج، لوبیاسبز، سیب زمینی و بروکلی را در آب در حال جوش ریخته و وقتی نرم شدند از روی حرارت بردارید. توجه کنید که سبزیجات باید کمی ترد باشند. بعد از اینکه سبزیجات را از آب داغ درآوردید، آن ها را با نمک و فلفل تازه له شده چاشنی بزنید و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه نچسب برداشته و داخل آن دو قاشق روغن زیتون گرم کنید. ماهی های خیس خورده را داخل ماهیتابه سرخ کنید.
حالا داخل یک بشقاب خشک، سبزیجات را در وسط بشقاب ریخته و یک فیله ماهی روی سبزیجات بگذارید، بعد هم سالسای انبه را روی آن بریزید.
این کار را برای بقیه فیله ها انجام داده و فورا سرو کنید.