267 بازدید
2015/09/02

طرز تهیه ترایفل پنیر و میوه

طرز تهیه ترایفل پنیر و میوه

ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند كه به صورت تركیبی با خامه و میوه یا انواع كرم‌ ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند. لحظاتی اروپایی شویم و از این دسر لذت ببریم.

طرز تهیه ترایفل پنیر و میوه

مواد لازم:

   ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه

   پنیر ماسكارپونه ١٠٠ گرم

   خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری

   موز ١ عدد

   وانیل 4/1 قاشق چایخوری

   بیسكویت ویفر به میزان لازم

   سس گاناش به میزان لازم

   اکلیل‌ های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین

 

روش تهیه:

1. ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند كه به صورت تركیبی با خامه و میوه یا انواع كرم‌ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند. 

2. پنیر ماسكارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا كاملا یكدست شود، سپس كف لیوان‌های تك‌نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو كه غلیظ شده است بریزید و موز‌ها را هم حلقه‌حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد كرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پركنید و روی آن یك قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اكلیل‌های خوراكی یا شكر‌های رنگی بپاشید و یك تكه ویفر به دلخواه كنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

 

نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. (آماده شده این سس هم موجود است)


پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

خانه
منو
جستجو
علاقه مندیها
مخفی کردن
نمایش منو