آماده سازی و پخت مربای سیب با کشمش: ۱۲۰ دقیقه
موردمصرف: صبحانه
مواد لازم جهت تهیه مربای سیب با کشمش:
سیب: ۲ کیلو گرم
شکر: ۲ کیلو گرم
کشمش: ۱ لیوان
لیمو ترش: ۲ عدد
چوب دارچین: ۲ عدد
طرز تهیه مربای سیب با کشمش:
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید.