فانیکس | سایت سرگرمی - تفریحی - آموزشی

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرزتهیه کوفته تبریزی اصل,تهیه کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی اصل تبریز,طرز تهیه کوفته تبریزی اصلی,روش پخت کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی با مرغ درسته,طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ درسته,کوفته تبریزی بدون گوشت,کوفته برنجی بدون گوشت,طرز تهیه کوفته تبریزی بدون گوشت,طرز تهیه ی کوفته تبریزی بدون گوشت,طرز پخت کوفته تبریزی بدون گوشت,کوفته تبریزی خوشمزه,طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه,طرز تهيه كوفته تبريزي خوشمزه,کوفته تبریزی خیلی خوشمزه,کوفته تبریزی اصیل,كوفته تبريزي اصيل,طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل,تهیه کوفته تبریزی اصیل,

سلامتی کوفته تبریزی : تخم مرغ و گوشت منبع مناسبی برای پروتین می باشند.هم چنین گردو دارای امگا ۳ و مغزی باشد.   خواص کوفته تبریزی: گوشت غالب بر این غذا دارای طبع گرم و تر است، گردو گرم و خشک

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی 233

طرز تهیه کوفته تبریزی

سلامتی کوفته تبریزی :

تخم مرغ و گوشت منبع مناسبی برای پروتین می باشند.هم چنین گردو دارای امگا ۳ و مغزی باشد.

 

خواص کوفته تبریزی:

گوشت غالب بر این غذا دارای طبع گرم و تر است، گردو گرم و خشک می باشد ولی اگر وسط کوفته ازآلو استفاده کردید الو دارای طبع سرد و تر است.

 

روش تهیه:

لپه نیم پز شده را چرخ کرده گوشت و لپه، برنج نیم دانه خیس کرده، زعفران، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید

سپس آرد و ۲ عدد از تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و حتما ورز بدهید و بعد سبزی کوفته که شامل (تره،مرزه،جعفری،گشنیز،تلخون و نعنا) می باشد را اضافه کرده و باز خوب ورز بدهید.

سپس تکه ای به اندازه یک پرتقال برداشته، آن را گلوله کرده و داخل گوشت نصف یک تخم مرغ آبپز، کمی آلو، گردو، زرشک و یک قاشق پیاز داغ و هر چیزی که دوست داشتید بگذارید بعد تکه دیگر گوشت را روی مواد بگذارید و به صورت گلوله گردی در بیاورید. دقت کنید در ازای هر کوفه یک قاشق پیاز داغ و یک دانه تخم مرغ بگذارید.

در قابله به پیاز داغ مقداری آب و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید بعد از جوشیده شدن کوفته های درست کرده را درون آب جوشیده بگذارید. بگذارید خودش را بگیرد سپس در قابلمه را گذاشته و بگذارید ارام بپزد

توجه کنید که اگر آب جوش نباشد کوفته ها وا می روند. تعداد کوفته ها و کوچکی و بزرگی کوفته ها به دلخواه است.