سلامتی کوفته تبریزی :
تخم مرغ و گوشت منبع مناسبی برای پروتین می باشند.هم چنین گردو دارای امگا ۳ و مغزی باشد.
خواص کوفته تبریزی:
گوشت غالب بر این غذا دارای طبع گرم و تر است، گردو گرم و خشک می باشد ولی اگر وسط کوفته ازآلو استفاده کردید الو دارای طبع سرد و تر است.
روش تهیه:
لپه نیم پز شده را چرخ کرده گوشت و لپه، برنج نیم دانه خیس کرده، زعفران، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید
سپس آرد و ۲ عدد از تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و حتما ورز بدهید و بعد سبزی کوفته که شامل (تره،مرزه،جعفری،گشنیز،تلخون و نعنا) می باشد را اضافه کرده و باز خوب ورز بدهید.
سپس تکه ای به اندازه یک پرتقال برداشته، آن را گلوله کرده و داخل گوشت نصف یک تخم مرغ آبپز، کمی آلو، گردو، زرشک و یک قاشق پیاز داغ و هر چیزی که دوست داشتید بگذارید بعد تکه دیگر گوشت را روی مواد بگذارید و به صورت گلوله گردی در بیاورید. دقت کنید در ازای هر کوفه یک قاشق پیاز داغ و یک دانه تخم مرغ بگذارید.
در قابله به پیاز داغ مقداری آب و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید بعد از جوشیده شدن کوفته های درست کرده را درون آب جوشیده بگذارید. بگذارید خودش را بگیرد سپس در قابلمه را گذاشته و بگذارید ارام بپزد
توجه کنید که اگر آب جوش نباشد کوفته ها وا می روند. تعداد کوفته ها و کوچکی و بزرگی کوفته ها به دلخواه است.