275 بازدید
2015/09/05

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

سلامتی کوفته تبریزی :

تخم مرغ و گوشت منبع مناسبی برای پروتین می باشند.هم چنین گردو دارای امگا ۳ و مغزی باشد.

 

خواص کوفته تبریزی:

گوشت غالب بر این غذا دارای طبع گرم و تر است، گردو گرم و خشک می باشد ولی اگر وسط کوفته ازآلو استفاده کردید الو دارای طبع سرد و تر است.

 

روش تهیه:

لپه نیم پز شده را چرخ کرده گوشت و لپه، برنج نیم دانه خیس کرده، زعفران، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید

سپس آرد و ۲ عدد از تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و حتما ورز بدهید و بعد سبزی کوفته که شامل (تره،مرزه،جعفری،گشنیز،تلخون و نعنا) می باشد را اضافه کرده و باز خوب ورز بدهید.

سپس تکه ای به اندازه یک پرتقال برداشته، آن را گلوله کرده و داخل گوشت نصف یک تخم مرغ آبپز، کمی آلو، گردو، زرشک و یک قاشق پیاز داغ و هر چیزی که دوست داشتید بگذارید بعد تکه دیگر گوشت را روی مواد بگذارید و به صورت گلوله گردی در بیاورید. دقت کنید در ازای هر کوفه یک قاشق پیاز داغ و یک دانه تخم مرغ بگذارید.

در قابله به پیاز داغ مقداری آب و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید بعد از جوشیده شدن کوفته های درست کرده را درون آب جوشیده بگذارید. بگذارید خودش را بگیرد سپس در قابلمه را گذاشته و بگذارید ارام بپزد

توجه کنید که اگر آب جوش نباشد کوفته ها وا می روند. تعداد کوفته ها و کوچکی و بزرگی کوفته ها به دلخواه است.


پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

خانه
منو
جستجو
علاقه مندیها
مخفی کردن
نمایش منو