این غذا یکی دیگر از دستور غذایی های مارتا استوارت است .
این شیوه ی طبخ مرغ همراه با سس باربیکیویی که دستور تهیه ی آن جداگانه در اختیارتان قرار خواهد گرفت ، می تواند یک ناهار یا شام خوب و خوشمزه برای خانواده یا دوستان باشد.
در صورتی که تمایل دارید سس باربیکیو را خودتان تهیه کنید ،
منقل گریل را برای حرارت غیر مستقیم آماده کنید. داخل و بیرون مرغ را بشویید و سپس کاملاً خشک کنید. به داخل و بیرون مرغ به اندازه کافی نمک و فلفل بپاشید. میله های داغ گریل را به روغن آغشته کنید.
مرغ را به گونه ای که سینه آن سمت بالا قرار بگیرد ، روی بخشی از گریل قرار دهید که حرارت مستقیم نمی بیند. در محفظه گریل را ببندید و بگذارید مرغ کاملا بپزد ( حدود یک ساعت و نیم ) ، و یک بار در این مدت آن را به سمت دیگر بچرخانید. اگر از منقل ذغالی استفاده می کنید ، هر نیم ساعت ذغال ها را احیا کنید که حرارت خوب باقی بماند.
حدود ۱۵ دقیقه پیش از اینکه مرغ کاملا بپزد ، آن را با سس باربیکیو بپوشانید و بگذارید با آن بپزد.