304 بازدید
2015/07/11

طرز تهیه د و پیازه آلو

طرز تهیه د و پیازه آلو

مرد م جهرم افطاری ساد ه ای د ارند به نام د و پیازه آلو. غذایی ساد ه که د و مد ل پخت متفاوت دارد. هم با تخم مرغ پخته می شود و هم بد ون تخم مرغ. هم با نان خورد ه می شود وهم با برنج. غذای ساد ه و خوشمزهای که به اند ازه یک خورش لذیذ بعد از یک روز ، روزه د اری به شما می چسبد!

فانیکس

 

مواد لازم  برای 3نفر 

  •  3 عد د سیب زمینی
  • 1 عد د پیاز
  • 2 عد د تخم مرغ
  • 1 عد د فلفل د لمه ای
  • 1 ق س  جعفری خرد شد ه
  • 1 ق س رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

 

طرز تهیه:

1.    سیب زمینی ها را آبپز کنید.

2.  پیاز را نگینی خرد کرد ه و د اخل مقداری روغن تفت د هید.

3.  سیب زمینی های پخته را نگینی خرد کنید و با نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز اضافه کرد ه و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

4.  رب گوجه فرنگی، فلفل د لمه ای نگینی خرد شد ه و جعفری را هم اضافه کنید و تفت د هید.

5.  تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید، سپس آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و تفت د هید تا سفید ه آن بپزد. وقتی تخم مرغ خودش را گرفت ، د و پیازه آلو را از روی حرارت برد ارید. 

 

نکته

اگر می خواهید دو پیازه را با برنج بخورید روی آن یک قاشق غذا خوری رب انار بریزید.


پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

خانه
منو
جستجو
علاقه مندیها
مخفی کردن
نمایش منو