فانیکس | سایت سرگرمی - تفریحی - آموزشی

طرز تهیه خورشت کلم بروکلی

خورش,خورشت,خورش کلم بروکلی,خورشت کلم بروکلی,کلم بروکلی,کلم,طرز تهیه خورش کلم بروکلی,طرز تهیه خورشت کلم بروکلی,دستور تهیه خورش کلم بروکلی,دستور تهیه خورشت کلم بروکلی,مواد لازم برای تهیه خورش کلم بروکلی,مواد لازم برای تهیه خورشت کلم بروکلی,آشپزی,طرز تهیه,غذاهای ایرانی,غذای ایرانی,فانیکس,سایت سرگرمی تفریحی آموزشی,funix,funix.rzb.ir,

مواد اولیه: روغن به میزان لازم گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو کلم بروکلی 250 گرم دارچین 1قاشق چایخوری سیر 2حبه زردچوبه نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز 1سوم قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری پیاز

طرز تهیه خورشت کلم بروکلی

طرز تهیه خورشت کلم بروکلی 223

مواد اولیه:

روغن به میزان لازم

گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو

کلم بروکلی 250 گرم

دارچین 1قاشق چایخوری

سیر 2حبه

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1سوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

پیاز 1عدد

نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کلم بروکلی

طرز تهیه:

1. ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم. 

2. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم 25 دقیقه بپزد. این خورش هم با نان و هم با برنج سرو می شود.

 

نکات:

1)دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود.

2) در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشتی استفاده کنیم، حتماً‌ باید در انتهای پخت، وقتی گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلی را به خورش افزود.

3)بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود.

4)برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است.

5)اضافه کردن مقداری زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر میکند.